خواص گیاه وشا
طبع گیاه وشا گرم وخشک می باشد.رفع حساسیت : گیاه وشا در رفع حساسیت اثر قطعى داشته و در صنعت داروسازى از وشا فراورده ھاى بسیارى جھت جلوگیرى و درمان حساسیت ،برنشیت مزمن ، تنگى نفس (آسم ) نوشیدنو خوردن این گیاه ضدکرم بوده و رطوبت معده را از بین مى برد. خوردن گیاه وشا با عسل به درمان صرع کمک نموده و برای و زھکشى رطوبات سینه مفید است . خوردن وشا به مقدار کم بعد از داروھاى مسھل بر طرف کننده و مضار آنھا مى باشد . از ضماد وشا با سرکه استفاده گردد.رفع کک و مک و آثار سیاه پوستوشا را با کمى حنا مخلوط کرده و به سر بمالید.سرمه کردن صمغ وشا برای رفع رطوبت چشم و جوش پلک مفید می باشد.ضماد وشا جھت از بین بردن گوشت زیادى و رویاندن گوشت تازه مفید می باشد. این گیاه محرک سرفه بوده و ھمراه با خلط سفت منظور شده است.دفع کننده سنگھای مجاری ادراری-دفع کننده کرمھای دستگاه گوارش -خارج کننده جنین-ضد اسپاسم