خواص گل نرگس
گل نرگس دارای ویژگی ضد عفونی کننده می باشد اگر محیط اطراف این گیاه و یا آب گلدان بسیار سرد گردد خاصیت ضدعفونی کنندگی آن افزایش می یابد.بوییدن گل نرگس، سردرد را آرام می کند و گرفتگی بینی را باز می نماید.متخصصان علوم پزشکی بروکسل در تحقیقات خود موفق شدند ترکیب ضد سرطانی طبیعی را از نوعی گل نرگس به دست بیاورند که میتواند تولید پروتئینموثر در رشد سلولهای سرطانی را متوقف نماید.مصرف مخلوط روغن گل نرگس و عسل موجب بهبود درمان مزمن اعصاب میگردد.پیاز این گل جهت درمان کوفتگیهای زیاد، ضرب دیدگی، در رفتگی، کبودی و خونریزیهای زیاد استفاده می گردد. پیاز گل نرگس را له کرده بخار پز نمایید وهمراه زرد چوبه به صورت ضماد جهت معالجه کوفتگی و خون مردگی مصرف گردد.مصرف شش گرم از نرگس با عسل، انواع کرم معده را معالجه می کند.جهت درمان برونشیت از دم کردهی آن مصرف نمایید.