خواص والک یا سیر کوهی
والک در موارد تصلب شرایین، اسهال، اتساع روده ای، آنفلوانزا، برونشیت، بیماری اسهال خونی از نوع آمیبی و سیاه سرفه به کار می رود.خوردن آن تنفس را آسان و تنگی نفس را درمان مى کند.مداومت در خوردن والک سبب ریزش موى سفید و در آمدن موى سیاه به جاى آن میشود. والک با انبساط ملایم عروق خونی سبب کاهش فشار خون می شود.سرشار از ویتامین C بوده و داراى لعاب و صمغ زیاد مى باشد.والک برای تصفیه خون بسیار مفید است و در ناراحتی های هاضمه کمک می کند و خواص پیاز آن تا حدود زیادی شبیه سیر است. مصرف گیاه والک باعث کاهش قند و پیشگیری از افزایش فشار خون در مبتلایان به دیابت می شود. والک یا سیر کوهی برای کسانی که تنگی عروق دارند و همچنین برای سرگیجه بسیار مفید است.این گیاه ضد عفونى کننده ی قوى است؛ به هضم غذا کمک مى کند و ضد کرم معده و کرم کدو است.اثر خوبى بر روى اعصاب دارد و از آن براى درمان نسیان، تقویت اعصاب و اشخاص فلج استفاده می کنند. تسکین دهنده ی درد روماتیسم ، سیاتیک و نقرس مى باشد.ادرار را باز مى کند و رنگ چهره را نیکو مى سازد. به علت داشتن املاح زیاد، خون را قلیایى کرده و اسیدی بودن آن را از بین مى برد.