خواص سرخالو یا لیچی
این میوه در افزایش انرژی بدن کمک خوبی می کند. در حالت کلی می توان گفت حال عمومی فرد را بهبود می بخشد. سرخالو دارای منبع غنی ویتامین c است و نسبت به پرتقال چهل درصد ویتامین c بیشتری دارا می باشد.میزان بتاکاروتن در سرخالو نسبت به هویج بیشتر است.این میوه دارای خاصیت ادرارآوری دارد و برای سیستم گوارشی نیز مفید می باشد. اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در لیچی در جذب بتاکاروتن کمک می کند.این میوه از لخته شدن خون در رگ های خونی و از آسیب های شدید سلول ها پیش گیری می کند و هم چنین در بیماران قلبی احتمال سکته را می تواند تا سقف پنجاه درصد کاهش دهد.سرخالو منبع خوبی از کربوهیدرات و فیبر است.چینی ها از خواص سرخالو برای بهبود بیماری خونی کمک می گیرند.این میوه در تسکین درد موثر می باشد.فلاوانوئید موجود در سرخالو، مانع از رشد سلول های سرطانی به خصوص سرطان سینه می گردد.از آن جهت که این میوه دارای منبع غنی از ویتامین c است، برای سرماخوردگی، تب و گلودرد بسیار مفید می باشد.