خواص تمشک
گفتنی است که تمشک مانند دیگر میوههایی که در خانواده توتها طبقهبندی میشوند، یک آنتی اکسیدان قوی است و خاصیت ضد سرطانی دارد. یک فنجان تمشک، 14میلیگرم ویتامینC و 8/0 میلیگرم ویتامینE دارد.علاوه بر این تحقیقات نشان میدهد خوردن تمشک به جلوگیری از روند پیر شدن سلول ها کمک میکند و عملکرد بدن و مغز را بهبود میبخشد.
خواص تمشک : طبع تمشک خشک و سرد است.
خواص تمشک : تمشک ملین و مدر است.
خواص تمشک : شربت تمشک تب بر است.
یک فنجان تمشک تقریبا ۶۰ کالری انرژی دارد و منبع بسیار خوبی برای ویتامین سی می باشد.
شربت تمشک اختلالات رودهها و عفونت مجاری ادرار را درمان میکند. هر ۶ ساعت یک لیوان شربت تمشک میل کند (یک پنجم لیوان شربت و بقیه آب مخلوط شود).
کسانی که یبوست دارند یک و نیم کیلو میوه تمشک را در گوشهای به حال خود بگذارند سپس آب آن را گرفته با ۹۰ گرم شکر مخلوط نموده با حرارت ملایم پخته و هم زنید تا شربت سفتی تهیه شود این شربت برای کسانی که دچار یبوست هستند مفید میباشد شب و صبح یک قاشق مصرف شود.
خواص تمشک : تمشک رقیق کننده خون است.
کسانی که ناراحتی کلیوی دارند روزی ۴ لیوان از شربت تمشک استفاده کنند.
برای پاک نمودن معده و روده به مدت چند روز به صورت ناشتا تمشک میل بفرمایید.
خوردن تمشک برای تقویت قلب مفید میباشد
تمشک خونروی از سینه را قطع میکند.
تمشک خونروی از رحم را بند میآورد.
کسانی که فشار خون دارند خوردن تمشک را فراموش نکنند.
کسانی که نقرس دارند روزی دو بار هر بار یک لیوان شربت تمشک یا ۱۰۰ گرم تمشک میل نمایند.
شربت تمشک یک نوشیدنی خوب برای کسانی که سرخک یا آبله مرغان گرفتهاند میباشد.
تمشک سیاه نه تنها از بروز سرطان می تواند جلوگیری کند، بلکه با پیشگیری از بروز التهاب می تواند از بروز بیماریهای قلبی نیز پیشگیری نماید.
بیماران کلیوی باید از سبزیها و میوههای کمپتاسیم مانند سیب، نارنگی، لیمو، گریپفروت، گیلاس، توتفرنگی، هلو، آناناس، هندوانه، تمشک و زغالاخته استفاده کنند.