
جلوگیری از پیری و تقویت اعصاب با فلفل دلمهای!
مجله دلتا/ از خواص فلفل دلمه ای می توان به تقویت سیستم عصبی، کاهش سرعت فرایند پیری، کمک به سلامت دستگاه تنفسی و حفظ جریان خون اشاره داشت.
تقریبا ۹۲ درصد فلفل دلمهای تازه و خام از آب تشکیل شده است. فلفل دلمه ای حاوی مس، فیبر، فولات، منگنز، منیزیم، پتاسیم، فسفر، پروتیئن، سلنیم، ویتامین B6 و ویتامین C است.
عمده مواد تشکیلدهنده فلفل دلمهای کربوهیدرات ها است. فلفل دلمهای قرمز متوسط خردشده، ۹ گرم کربوهیدرات دارد. مزه شیرین فلفل دلمهای از کربوهیدرات های است. فلفل دلمه ایی تقریبا ۲ درصد هم فیبر دارد.
فلفل دلمهای سرشار از ویتامینها و موادمعدنی مانند ویتامین C، B6، K1، E، A، پتاسیم و فولات است.
فلفل دلمهای سرشار از آنتی اکسیدان های مختلف مانند کاروتنوئیدها، است.
فلفل دلمهای همچون هویج حاوی بتاکاروتن است که به تقویت بینایی کمک می کند.
برای بهبود وضعیت سیستم ایمنی، باید غذاهایی مصرف کرد که سرشار از ویتامین C است. فلفل دلمهای ویتامین C فراوانی دارد و مصرف مرتب آن، میتواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند.
برای رشد مناسب جنین، فولات مصرف کنید. فلفل دلمهای سرشار از فولات است.
فلفل دلمه کالری کمی دارد و بدون چربی است و به عنوان گزینه مناسبی برای رژیم های کاهش وزن شناخته می شود.
عملکرد نامناسب دستگاه گوارش منجر به اسهال، حالت تهوع و استفراغ شده آب بدن کم می شود. فلفل دلمهای سرشار از نیاسین یا همان ویتامین B3 است که به هضم غذا کمک می کند.
آنتیاکسیدانها با سلولهای سرطانی و رادیکال های آزاد مبارزه کرده و از بدن در مقابل بیماریهای مزمن همچون سرطان محافظت میکنند.
مصرف فلفل دلمهای نارنجی و قرمز میتواند از التهاب مفصلها و عضلهها جلوگیری کند. موادمغذی موجود در آن حساسیتهای فصلی را از بین میبرد.
سیستم عصبی برای انجام دادن فعالیتهای مختلف باید کاملا” سالم باشد. به همین دلیل است که روانشناسها بر حفظ سلامت سیستم عصبی تأکید میکنند. موادمغذی موجود در فلفل دلمهای، تأثیراتی مثبت بر سلامت روان دارد.
برای جلوگیری از شل شدن، خشک شدن و آسیب به پوست و چینوچروک، متخصصان زیبایی توصیه میکنند موادغذایی سرشار از آنتیاکسیدان، همچون فلفل دلمهای مصرف کنید.
مواد مغذی همچون پتاسیم، منگنز، منیزیم و ویتامین C، با عواملی که دستگاه تنفسی را مورد تهاجم قرار می دهند مبارزه می کند.
فلفل دلمه ای به تقویت رگهای خونی و گردش خون کمک و از انعقاد خون و خطر ابتلا به سکته یا حملهٔ قلبی جلوگیری میکند.