محدود بودن صنایع تبدیلی در زمینه بستهبندی گیاهان دارویی در چهارمحال و بختیاری
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: برای بستهبندی گیاهان دارویی در استان، صنایع تبدیلی به صورت محدود وجود دارد و کار بستهبندی در کارگاههای کوچک انجام میشود.
ابراهیم شیرانی در گفت و گو با پایگاه خبری دیدگاه برتر مدیریت اظهار کرد: سطح زیر کشت گیاهان دارویی در استان ۱۵۰۰ هکتار است که با تمهیدات صورت گرفته سالانه بیش از ۵۰۰ هکتار به وسعت کشت گیاهان دارویی استان اضافه میشود.
وی افزود: با اختصاص ۲۰ هکتار زمین زراعی استان به محصول زعفران، امسال بیش از ۸۰۰ کیلوگرم از این محصول برداشت شده که متوسط برداشت در هر هکتار با توجه به آموزش، ترویج و حمایت دولتی به ۴ کیلوگرم رسیده است.
شیرانی با اشاره به لزوم تغییر الگوی کشت در استان و ترغیب کشاورزان به تولید محصولات کم آببر به دلیل کاهش آب سفرههای زیرزمینی و کم آبی، تصریح کرد: برداشت محصول گلمحمدی، زعفران و موسیر در استان نسبت به سالهای گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری مستعد کشت گیاهان دارویی است، بیان کرد: برای بستهبندی گیاهان دارویی در استان، صنایع تبدیلی به صورت محدود وجود دارد و کار بستهبندی در کارگاههای کوچک انجام میشود.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان چهار محال و بختیاری خاطرنشان کرد: تاکنون دو سرمایهگذار برای اسانسگیری گل محمدی و بستهبندی گیاهان دارویی ورود کردهاند که قطعا با راهاندازی صنایع تبدیلی به صورت گسترده، به منظور بستهبندی و فرآوری گیاهان دارویی، صادرات این محصولات رونق خواهد گرفت و ارزآوری بالایی نصیب استان خواهد شد.