قارچ گانودرما، اکسیری جادویی برای جسم و تن است
کیوان بهرامی در گفت وگو با ایسنا در رابطه با خواص قارچ گانودرما، اظهار کرد: قارچ گانودرما برای درمان سرطان، ام اس، دیابت و لاغری به شهرت رسیده و برای زیبایی و سلامت پوست و مو عالی است.
وی در خصوص طبع قارچ گانودرما عنوان کرد: طبیعت قارچ گانودرما سرد و تر است، قارچ گانودرما لوسیدوم حاوی بیش از ۴۰۰ ماده مغذی مختلف از جمله بتا گلوکان، استرول های گیاهی، پلی ساکارید و تری ترپن ها، پتاسیم، فسفر، کلسیم، ویتامین A، ویتامین های B، ویتامین C، ویتامین D و ویتامین E می باشد.
بهرامی با اشاره به طریقه مصرف قارچ گانودرما افزود: بهترین روش مصرف قارچ گانودرما به صورت چای و دمنوش، هر روز صبح ناشتا و با معده خالی می باشد.
وی ادامه داد: با وجود اینکه قارچ گانودرما خوراکی است، اما به دلیل مزه تلخی که دارد بیشتر به صورت خشک شده، پودر، تنتور و چای استفاده می شود، در طب سنتی چینی قارچ گانودرما را به طور کامل خشک کرده و سپس به قطعات کوچک خرد می کنند و از آن برای تهیه سوپ، قهوه و دمنوش استفاده می کنند.
به گفته کیوان بهرامی، بهتر است از قارچ گانودرما ارگانیک و تا حد امکان از نوع ژاپنی آن استفاده شود.
مدیر گروه رشته گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، طرز تهیه دمنوش قارچ گانودرما را اینگونه بیان کرد: تکه بزرگ قارچ گانودرما خشک شده را با یک تکه شیرین بیان (برای رفع تلخی دمنوش قارچ گانودرما) بردارید و در یک قوری آب جوش بیندازید، بگذارید حداقل ۱۵ دقیقه بجوشد (می توانید بین ۱ تا ۳ ساعت هم آن را بجوشانید)، از روی اجاق بردارید و بگذارید سرد شود و سپس بنوشید.
وی عنوان کرد: مقدار مصرف قارچ گانودرما بسته به سن، جنس و سلامتی بدن افراد مشخص می شود؛