اخبار

گیاهی که بیماری‌های سر تا پا را درمان می‌کند!

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

کارگر آنلاین: اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان "سوپر خوراکی" در نظر گرفته می شود و عموماً به عنوان سالم ترین و راحت ترین غذا برای انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند به شکل عجیبی با روش های مختلف خورده شود. در ادامه این بخش با دنیای از خواص اسفناج آشنا خواهید شد.
اسفناج فواید دلگرم کننده ای برای سلامت قلبی دارد که به طور مستقیم طول عمر را افزایش می دهد. نشان داده شده است که اسفناج اسیده ای چرب امگا 3 است که برای سلامت قلبی عالی هستند.علاوه بر این، مقدار اسید فولیک زیاد اسفناج موجب کاهش سطح هموسیستئین می شود که به طور مستقیم خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
خاصیت قلیایی اسفناج، از جمله مقدار غنی کلروفیل آن در مبارزه با باکتری ها موثر هستند که باعث آکنه می شوند.اسفناج همچنین غنی از ویتامین A است که برای کمک به پوست به هر نوع روشی، از جمله جلوگیری از سلول های مرده پوست که باعث مسدود کردن منافذ می شود و کاهش میزان چربی پوست ما و کمک به سلامت کلی به طور کلی، نشان داده شده است.اسفناج برای کمک به پیش گیری از برگشت اسید معده معروف است. داشتن سوزش سر دل بیش از دو بار در هفته نشان دهنده بیماری رفلکس اسیدی معده است، و البته اسفناج می تواند به شما در این مورد کمک کند.
متخصصان در این بیماری توصیه می کنند که اسفناج را خام بخورید، یا به سبکی پخته شده بدون افزودنی های چربی بالا بخورید.
چنانچه در این بخش از سلامت نمناک میخوانید از آنجا که اسفناج فیبر بالایی دارد، برای کمک به نظم روده مفید است. اگر شما از یبوست رنج می برید، اسفناج می تواند راه حلتان باشد.اسفناج خام، بهترین مواد آلی را برای تمیز کردن، بازسازی و احیا بخش روده را دارد. آب اسفناج خام - 100 میلی لیتر، و مخلوط کردنش با مقدار مشابه آب و مصرف دو بار در روز، شایع ترین موارد یبوست را ظرف چند روز درمان خواهد کرد.
یکی از فواید شگفت انگیز اسفناج این است که به رشد مو کمک می کند.پروتئین بالا، ویتامین A و مقدار ویتامین C موجود در اسفناج به بدن اجازه می دهد تا به درستی چربی پوست سر را تنظیم کند و کمک به جلوگیری از ریزش مو می کند.این عوامل همچنین به مو کمک می کنند تا سریع تر رشد کنند. این یک معامله بزرگ برای افرادی است که سابقه ریزش مو در خانواده شان را دارند. برای این که این کار را برای خودتان انجام دهید، یک دستور غذای خوب این است که یک فنجان اسفناج را بردارید، آن را با یک قاشق سوپ خوری عسل، روغن زیتون، روغن نارگیل، یا روغن کرچک مخلوط کنید، و سپس مخلوط را به پوست سر خود بمالید و آن را برای سی تا شصت دقیقه نگه دارید.
به خاطر تعداد بالای ویتامین آن، اسفناج برای این مورد هم مفید است. البته اسفناج نیز دارای ویتامین B6، و منیزیم است. B6 به ما کمک می کند سروتونین را تولید کنیم، هورمونی که ما را آرام می کند و به تنظیم خواب و چرخه های بیدار کمک می کند.
تقریباً هر فنجان از اسفناج 7 کالری دارد، پس اسفناج یک روش عالی برای کاهش وزن است.
اسفناج خواص آنتی اکسیدانی ضد سرطان و ضد التهاب دارد. یک کوه تحقیق وجود دارد که نشان می دهد اسفناج چگونه به مقابله با سرطان کمک می کند. اسفناج نسبت به حفاظت از DNA عمل می کند.
فولات بالای موجود در اسفناج از طرح ژنتیکی ما در برابر تغییر در طول تقسیم سلول محافظت می کند، خطری که می تواند منجر به سرطان و ظهور زودرس پیری به شیوه های دیگر شود.
اکثر ما رژیم غذایی اسیدی داریم، بین قهوه، چای و دیگر غذاهایی که می خوریم، می تواند یک مشکل باشد.قدرت اسیدی بدن می تواند منجر به عدم تعادل در سطوح باکتری شود و باعث می شود که در معرض خطر رشد مخمر در خارج از کنترل باشیم. هم چنین سطح بالایی از اسیدیته بدن نیز می تواند به معنای خطر بیشتر آکنه و جوش ها باشد. با معکوس کردن این اسیدی شدن بدن، اسفناج ما را در برابر این مشکلات بالقوه محافظت می کند.
غنی از ویتامین K است، اسفناج استخوان ها را از خطرات عمومی محافظت می کند. اسفناج مشهور است که به استخوان ها کمک می کند مواد معدنی را جذب کنند؛ به این فرآیند کانی سازی استخوان گفته می شود.
این کار هم چنین به تاخیر یا جلوگیری از ظهور پوکی استخوان کمک می کند.
غنی از کاروتنوئید های فراوان، اسفناج نسبت به سلامت چشم عالی است. اسفناج در برابر آب مروارید و انحطاط ماکولا محافظت می کند.
اسفناج غنی از آهن است. اسفناج یک روش گیاهی عالی برای جلوگیری از کمبود آهن است. کم خونی عموماً توسط گیاه خواران و یا افرادی که رژیم غذایی کمتری را می خورند،تجربه می شود. اسفناج یک پشتیبان اصلی در هر رژیم غذایی است که شامل کاهش گوشت می شود.
اسفناج شامل عواملی است که از علائم سالخوردگی توسط میزان بالای آنتی اکسیدان ها جلوگیری می کند و همچنین از ایجاد رادیکال های آزاد ناشی از سرطان جلوگیری می کنند.
اسفناج یک روش کلاسیک برای افزایش قدرت بدون ریسک افزایش وزن است. طبق نظر متخصصان در سرتاسر دنیا، اسفناج واقعاً به ساختن ماهیچه قوی و لخم کمک می کند.
اگر از فشار خون رنج می برید، در خوردن اسفناج دچار تردید نشوید، فشار خون بالا در واقع نشان داده شده است که با افزایش مصرف اسفناج پایین می آید.
به خاطر مقدار زیاد پتاسیم، اسید فولیک، و منیزیم، اسفناج می تواند معجزه ای را برای فشار خون انجام دهد.
با محافظت از غشا مخاطی معده، اسفناج به جلوگیری از زخم معده کمک می کند. زخم معده مشکلی رایج است که به دلیل رژیم غذایی ضعیف، سیگار کشیدن و یا ترکیبی از این دو ایجاد می شود.با خوردن اسفناج بیشتر، شما قادر به آرام کردن و دور کردن غذاهایی در رژیم غذایی خود می شوید، که باعث اسیدی شدن معده شما شده اند.
اسفناج برای خانواده های در حال انتظار عالی است، زیرا برای سلامتی فرزند بسیار مفید است. فولات و میزان اسید فولیک بالای آن به کاهش خطرات مربوط به شکاف کامی جنین کمک می کند.ویتامین A که به وفور در اسفناج یافت می شود، برای رشد شش جنین نیز عالی است.
آلفا لیپوئیک موجود در اسفناج به کاهش سطح گلوکز خون کمک می کند. علاوه بر این، مقدار فیبر بالا در اسفناج، بدن را منظم نگه می دارد و به حفظ سطح قند خون کمک می کند.
بتاکاروتن موجود در اسفناج نشان داده شده است که به کاهش خطرات حمله های آسم کمک می کند.این یک معامله بزرگ برای مبتلایان به آسم است، زیرا هیچ چیز به اندازه یک لحظه قادر به نفس کشیدن نیست. مقادیر بالای ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین E و منیزیم همگی در خواص ضد آسم آن سهیم هستند.
میزان بالای ویتامین A به مرطوب ماندن پوست کمک می کند. علاوه بر این، مقدار بالای ویتامین C در اسفناج به حفظ مناسب محتوای چربی پوست ما کمک می کند. ویتامین A اسفناج به تولید چربی کمک می کند، و این باعث می شود که موهای براق و زیبا داشته باشیم.
اسفناج به جلوگیری از سرطان پروستات کمک می کند و مانع گسترش سرطان می شود. حدود یک در 39 مرد از سرطان پروستات جان خود را از دست خواهند داد و یک نفر در هفت نفر در طول زندگی خود تشخیص سرطان پروستات را دریافت خواهد کرد.
اسفناج منبع خوبی از پروتئین های مفید برای نوزادان است. اسفناج به عنوان غذای کودک بسیار محبوب است چون بسیار نرم و برای هضم خوب است.مقدار کلسیم بالای موجود در اسفناج همچنین به رشد استخوان و کانی سازی آن کمک می کند.
اسفناج برای کمک به سلامت سلول قرمز خون مفید است. یک فنجان اسفناج پخته، 6.4 میلی گرم آهن دارد. این کار به کم خونی کمک می کند.همچنین نشان داده شده است که اسفناج به بهبود گردش خون کمک می کند که جریان اکسیژن را به سلول ها در سراسر بدن افزایش می دهد.
اسفناج بسیار کم کالری است که برای سلامت کلی بدن بسیار مناسب است.
اسفناج نیز دارای خواصی است که به DNA ما کمک می کند. در حقیقت، این فولات موجود در اسفناج از آسیب اکسیداتیو به پایگاه های DNA جلوگیری می کند.
نشان داده شده است که اسفناج نیز به حفاظت از پوست در برابر اشعه های مضر فرابنفش کمک می کند. آنتی اکسیدان های موجود در اسفناج مثل لوتین، و کورستین هر دو برای حفاظت از پوست از برابر آفتاب و نیز خارش پوست، اگزما، پوستی خشک و دیگر بیماری های پوستی کار می کنند.اسفناج همچنین دارای کاروتنوئید ها و پلی فنول ها بالایی است که به منظور کاهش اریتم در پوست بعد از آسیب آفتاب شبیه سازی شده، نشان داده شده است.
با تخلیه سموم، اسفناج به هضم کمک می کند. سبزیجات سبز، به خصوص اسفناج که به هضم غذا کمک می کند، و ستون هر گونه تصفیه یا دفع مسمومیت است.
خاصیت قلیایی اسفناج به ورم مفاصل کمک می کند. این واقعیت که اسفناج سرشار از ویتامین K است، این تمایز را به آن می دهد، چون ویتامین K2 اسفناج به درمان و جلوگیری از مشکلات سلامتی کمک می کند.
توصیه می شود که حداقل اسفناج را کمی بپزید اگر اگزالات برای شما یک نگرانی است.
مقدار بالای ویتامین C اسفناج، به سلامتی دهان کمک می کند، مانند لثه هایی که مستعد خونریزی در هنگام مسواک زدن هستند. محتوای اسید فولیک بالای اسفناج برای سلامت لثه بسیار عالی است و گفته می شود که به پیش گیری از ورم لثه کمک می کند کلسیم موجود در اسفناج نیز برای مینای دندان بسیار مفید است.
گفته می شود که به پیش گیری از خطرات سرطان تخمدان کمک می کند. کامپرلو که به مقدار زیادی در اسفناج یافت می شود، به کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان تا میزان 40 % مربوط می شود.
بیشتر مردم کسی را در زندگی خود می شناسند که سرطان پستان دارد.این کار باید با استفاده از کاروتنوئید های قوی موجود در اسفناج انجام شود که بخشی از آن چیزی است که آن را سبز روشن می سازد.نشان داده شده است که کاروتنوئید ها ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می دهند.
اسفناج کالری بسیار پایینی دارد که فیبر را جذب می کند. این، سیستم گوارشی شما را سالم نگه می دارد، که همه چیز برای سلامتی ماست.داشتن معده سالم و یک تعادل مناسب باکتریایی، برای متعادل ماندن در مسیر شما برای سلامت بهتر ضروری است. فیبر موجود در اسفناج مثل همه فیبرها، سطح کلسترول را کاهش می دهد و به کنترل سطح قند خون و کنترل و کاهش وزن کمک می کند.
اگر شما نمی دانستید، یا حداقل فکر نمی کردید که درست باشد، افرادی وجود دارند که ادعا می کنند راه هایی برای پردازش برگ های اسفناج وجود دارد که واقعاً می توانند الگوی طاسی مو را درمان کنند.

logofooter.png
گیاهان دارویی Medicinal Plants ، گیاهانی هستند که یک یا برخی از اندام‌های آن‌ها حاوی ماده ای هستند که جنبه دارویی دارند. این مواد دارویی که کمتر از ۱٪ وزن خشک کل گیاه را تشکیل می‌دهد، دارای خواص دارویی بسیار مفیدی برای موجودات زنده است.

پیام مدیر

سایت بانک اطلاعات جامع گیاهان دارویی به منظور ایجاد زمینه و بستر مفید برای شما کاربران عزیز و علاقه مند به گیاهان دارویی ایجاد شده است. امیدواریم مطالب سایت مورد استفاده شما دوستان قرار بگیرد. همواره آماده دریافت انتقادات و پیشنهادات شما هستیم.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار سایت مطلع شوید

© Copyright 2020 گیاهان دارویی. All Rights Reserved.

Search