
چشالو چیست و چه خواصی برای سلامتی بدن دارد
چشالو اگرچه در سراسر دنیا به عنوان میوه ای جدید شناخته شده اما از هزاران سال قبل در کشورهای آسیایی به خصوص چین مصرف می شده و از میوه، گل و دانه های آن در طب سنتی چینی برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شده است.
از جمله خواص چشالو می توان به سلامت مغز، تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان بی خوابی، دیابت، کاهش فشار خون بالا، چربی سوزی و لاغری و بهبود حافظه اشاره کرد.
جالب است بدانید:
چشالو پوسته ضخیم و قهوه ای مایل به زرد به نام پریکارپ دارد که با افزایش سن میوه سخت تر می شود.
این میوه در چین به نام چشم اژدها نیز به شهرت رسیده زیرا بعد از پوست گرفتن ظاهری شبیه به مردمک چشم دارد.
چشالوی رسیده و تازه برداشت شده پوست نازکی دارد و به راحتی می توان میوه را از پوست آن جدا کرد، هرچه پوست آن رطوبت و لطافت بیشتری داشته باشد جدا کردن میوه از پوست دشوارتر خواهد بود.
چشالو بیشتر در نواحی گرمسیری با پاییزهای خشک و زمستان های بدون یخبندان رشد می کند.
گل های درخت چشالو که عطر میوه ای دارند در عطاری های چین به فروش رسیده و از آن ها در تایوان عرق گل تهیه می شود.