روایت ثروت سبزی که از زمین های استان سمنان می روید
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، یکی از مباحث قابل تامل در عرصه اقتصاد و ارزآوری بحث تحصیل بیشترین درآمد با کمترین هزینه است.
در شرایط تحریمهای اقتصادی علیه ایران میتوان گفت که فعالیت واحدهای کوچک و بزرگ با صرفه اقتصادی حائز اهمیت است، حال این واحدها میتواند در استان سمنان در بخش صنعت، دامپروری، صنایع دستی و گردشگری و گیاهان دارویی باشد.
در گذشته مردم استان سمنان برای گذران زندگی خود به کشاورزی و دامپروری میپرداختند اما با افزایش رشد جمعیت دیگر درآمد ناشی از کشاورزی و دامداری پاسخگوی نیاز آنها نبود. در این میان با پیشرفت علم و تکنولوژی تحول بزرگی در اشتغالزایی و افزایش تولید با حداقل امکانات به وجود آمد و موجب افزایش درآمد و اشتغالزایی شده است.
موقعیت جغرافیایی هر استانی میتواند زمینه ساز تحول در اشتغال باشد، با وجود اقلیم گرم و خشک استان سمنان در کنار بحران کم آبی و ناچیز بودن صرفه اقتصادی محصولات زراعی باید گیاهان مقاوم به کم آبی با بازدهی اقتصادی بالا کشت شود.
بیش از ۴۵ گونه گیاهان دارویی مانند خارشتر، فلفل ادویهای،کنجد، زرشک، سیر، سیاهدانه و خاکشیر، گل محمدی و گل گاوزبان در اراضی کشاورزی این استان کشت میشود که هر کدام در جایگاه خود میتواند زمینه ساز اشتغال و کسب درآمد باشد.
مجری طرح گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی استان سمنان گفت: از سه هزار گونه گیاهی در استان سمنان بیش از ۱۳۰ گونه این گیاهان از خواص دارویی برخوردار است که رویش سطح زیر کشت این گیاهان علاوه بر توسعه اقتصاد داخلی تأثیر بسزایی در افزایش صادرات غیر نفتی و اشتغالزایی دارد.