
آشنایی با خواص شاهدانه
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته دانه شاهدانه، یکی از مغذیترین و قابل هضمترین مواد غذایی روی زمین است. دانه شاهدانه سرشار از پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری و اسیدهای چرب ضروری است.
دانههای شاهدانه دارای خواص تغذیهای فراوانی هستند و منبع خوبی از اسیدهای چرب ضروری و اسیدهای آمینه ضروری و نیز مواد معدنی هستند.
طبق نتایج تحقیقات، افرادی که به طور منظم دانههای شاهدانه را مصرف میکنند فشار خون و همچنین میزان کلسترول بد در خون آنها با کاهش روبرو خواهد شد.
پروتئین و آنزیمهای موجود در دانههای بدون پوست شاهدانه، از آن جا که موجب کاهش ورم و التهاب میشود کمک خوبی برای مبتلایان به آرتروز و همچنین درد مفاصل محسوب میشود.
اگر به دنبال راهی برای کاهش وزن خود هستید، شاهدانه را همراه با صبحانه میل کنید. مصرف شاهدانه هنگام صبح و در وعده صبحانه، باعث احساس سیری طولانی طی روز در شما خواهد شد و به این ترتیب دیگر نسبت به خوردن غذاهای شور و شیرین اشتهای کاذب نخواهید داشت.
مصرف این ماده غذایی همچنین موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و نیز تنظیم هورمونها خواهد شد.
برخی از مبتلایان به بیماری «ام اس» برای برطرف کردن علائم مشکل خود، به طور قانونی از این دارو استفاده میکنند.
تحقیقات روی این گیاه برای تولید دارویی به عنوان درمان بیماریهای ناتوان کننده سیستم عصبی بدن ادامه دارد.
دانشمندان آمریکایی اعلام کردهاند ترکیب شیمیایی گیاه شاهدانه میتواند مانع گسترش سلولهای سرطان سینه در بدن شود.
محققان موفق به کشف یک ماده شیمیایی در گیاه شاهدانه شدهاند که تاثیر ضدافسردگی دارد. آنان دریافتهاند که این ترکیب شیمیایی میتواند به تولید دوباره سلولهای عصبی کمک کند.