گیاهی برای درمان کم خونی و موثر در لاغری
اسفناج منبع غنی ویتامینهایC،B، A و آهن و پتاسیم است. طبیعت آن خنک و برای پایین آوردن تب مفید است.بیمارانی که به بیماری ورم روده کوچک مبتلا هستند،میتوانند برای درمان از برگهای سبز اسفناج استفاده کنند.
اسفناج ملین و ضد یبوست است و کسانی هم که از چاقی رنج میبرند،میتوانند برای لاغر شدن و کم کردن وزن از آن استفاده کنند.طب سنتی برای رفع سرفههای خشک،برگ اسفناج پخته شده را به همراه جو پوست کنده و روغن بادام توصیه میکند؛همچنین آش اسفناج با گشنیز برای سر دردهای ناشی از سوءهاضمه و اختلال دستگاه گوارشی مفید است.
خوردن اسفناج از ابتلا به سرطان پیشگیری میکند و به ویژه در پیشگیری از سرطانهای روده بزرگ، معده،پروستات،حنجره و رحم موثر است.این گیاه خوش طعم که با آن میتوان انواع غذاها را پخت،بهترین دارو برای کسانی است که به کمخونی مبتلا هستند.اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تمیز میکند و ترشحات لوزالمعده را افزایش میدهد.این گیاه در تقویت اعصاب، رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا معجزه میکند.
زیانها
اسفناج به علت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگهای کلیه و مثانه مناسب نیست. در ضمن کسانی که سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم مانند زنجبیل و هل میل کنند.
منبع، بهداشت نیوز